Indtast varer   Leverandører   Rediger bord   Kasseterminal   LogInd 
  Virksomheds Setup    Tilføj Værelse    Hjælp    Info    FAQ  

XpDetail Free Kasseapparater, Kasseterminaler, Detailsystemer, kasseløsninger med lagerstyring


Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Vi holder styr på din virksomhed, reducerer dine lønomkostninger og optimerer din indtjening. XpDetail er et alt i et system, men kan også benyttes som simpel kasseapparat, finans bogføring eller faktureringsterminal mv.      Nu også med  Gavekort og returpantsystem -  Du kan natutligvis også lave kundekort med stregkoder og fotos af kunden/ kortholder. eller identitetskort  /Foreningskort med vores Stregkode og Labeldesigner. 

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system
Tjek DEMO Restaurant Cash Register på din I-pad, desktop eller laptop
Tjeck DEMO Supermarked Kasseapparat

der kan være andre brugere på demosystemet samtidigt

LogInd til GRATIS online system
Er du registreret, kan du logge ind her.
Log In
Indtast brugernavn og password
 
 
New user

Vil du oprette dig som ny bruger, bliver du vist over til LogIn på søsterportalen Smilingglobe.com. Her skal du oprette dig som bruger, og du bliver bedt om at oprette din virksomhed til brug for GRATIS  promovering såvel nationalt som internationalt. Når du er oprettet og godkendt, kan du gå tilbage og logge dig ind her, ligesom du vil få adgang til en række andre futures.

Er du i tvivl? - Stil os et spørgsmål på XpDetail Free FAQ Support

XpDetail Free Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system
Klik og se et større billede

XpDetail Free er et gratis web-baseret kassesystem, der hjælper både detailhandlen og kunderne med at forene oplevelsen i butikken med mulighederne på internettet. XpDetail Free giver den forretnings drivende mulighed for at benytte flere kasseapparater fra forskellige lokationer, og styre en eller flere afdelinger og butikker uanset lakation.

XpDetail Free forener oplevelsen i butikken med mulighederne på nettet uden etableringsomkostninger, Du logger bare ind på XpDetail Free Kasseapparater, på din tablet, smartphone eller PC. XpDetail Free er helt Gratis og indeholder alt hvad en detailforretning har brug for, hvadenten du har en restaurant eller en tøjforretning. Systemet er flexibelt og du vælger bare en brancekode og kasseapparatet konfigurerer sig selv til din branche og butikstype. Hvorfor betale 40 - 50.000, som en traditionel kasseløsning nemt ender på og alligevel ikke rummer de samme muligheder og fordele, som man opnår ved at bruge et webbaseret kassesystem.

Vi har i mange år udviklet traditionelle detailsystemer og ”Store kædebutikker har investeret enorme summer i online-butikker som fungerer som selvstændige enheder uden forbindelse til de fysiske butikker. Ulempen er, at systemerne ikke taler sammen. For eksempel er det ikke alle butikker der tilbyder at bytte en vare, der er købt online, og ofte er der ikke de samme priser i online-shoppen, som i butikken. Her kan XpDetail tilbyde både kunderne og de forretningsdrivende en unik helhedsoplevelse uanset om handlen foregår på nettet eller i den fysiske butik, fordi kassesystemet integrerer og synkroniserer alle salgskanaler i skyen omkring én samlet kundeoplevelse i realtid”.

Derfor skal kasseapparatet i skyen
Vi lever i et globalt samfund, vi rejser til fjerne destinationer og detailhandlen udvikler sig til hovedsageligt at bestå kædeforretninger eller store enheder med flere afdelinger. XpDetail Free giver dig mulighed for at logge ind på dit kasseapparat i en hvilken som helst afdeling - by eller land, også når du i ferien nyder din sjus på Hawaii.

Du kan starte med et kasseapparat på din I-pad eller PC (Mother terminalen), mener du systemet er helt OK og du udvider din forretning, kan du koble uendelige terminaler på, alt sammen helt gratis se foto hvordan du kan "bygge på".

Alle salgsdate desikeres ud i Terminal nr. - Afdeling - periode - varegrupper - Leverandører - Kunder - den enkelte ekspedient(provisionsafregning) - betalingsmåde, og hver terminal har sin egen X- og Z-bon med kasseoptælling(ikke håndterminaler i-phones)

Du har fuld lagerstyring på alle varer, Gem bon - Split-bon - Gavekort - Tilgodebevis - Returpant m. m. m.

Har du Hotel, B&B, Campingplads eller Restaurant, har du mulighed for Hotelbooking med indtjekning på værelse, Campingplads med pladsreservation, og restaurant med bordreservation og bordstyring.

Du kan, som i vores standard system, sælge i en hvilken som helst Valuta, og terminalen viser byttepenge i DKK og i den anvendte Valuta.    Download vores Printserver

Kasseapparater detailsystemer

Kasseapparater detailsystemer
Vi sætter vores kunder i højsædet, vil du være med, så kontakt os

Skal du bruge et enkelt og brugervenligt kasseapparat som lige er til at gå til, eller et super avanceret detailsystem med Webshop, lagerstyring og det hele, så er valget let.   XPdetail kasseløsninger holder styr på din virksomhed, reducerer dine lønomkostninger og optimerer din indtjening. XpDetail er et alt i et system, med alle moduler åbne, men kan også benyttes som simpel kasseapparat, finans bogføring eller faktureringsterminal mv.      Nu også med total integreret Webshop

 
Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Har du udeservering (eller på stranden) kan du benytte en Ipad eller Iphone som transportabel terminal

Med vores GRATIS online system kan du modtage "ud af huset" bestillinger fra smilingdinner.dk

Du kan benytte, eller sætte hele systemet op på Ipad og benytte en hvilken som helst Iphone som håndterminal.

Dine sælgere kan have en Ipad med i salgsmappen og sælge en vare direkte fra din virksomhed.

Vores Online Cash-Register / Detailsystem er GRATIS, - ved test skal du være opmærksom på at der kan være andre brugere på demosystemet samtidigt

Tjek DEMO Online Cash Register på din I-pad, desktop eller laptop

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

100% dansk udviklet software og derfor programmeret ud fra dansk lovgivning og de krav den danske detailhandel stiller til et effektivt og flexibelt detailsystem , XpDetail er gennemtestet af den danske detailhandel gennem 8 år.  Du kan købe XpDetail som en færdig pakke lige til at sætte i stikkontakten, med alle dine grunddata indkodet. Du kan også logge ind her og bruge vores GRATIS online system.

Kassesystemer Kasseapparater

Læs om vores højt roste stregkodesystem

Med vores Stregkode løsning, kan du selv lave stregkoder i alle afskygninger

Du har Stregkoder på Gavekort og tilgodebeviser så du let kan scanne dem ind i systemet når kunden betaler.

 

Du kan designe og udskrive dine egne kundekort, identitetskort, rabatkort, såvel plastik kontokort som på alm. A4 papirprinter.

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode EAN 13 prismærker

Er du til stærk kaffe eller et par glas kold hvidvin i sommervarmen, og går du og drømmer om et detailsystem der kan hjælpe dig med at maximere indtjæningen i din forretning, så lad os byde på begge dele her i vores showroom i Hørsholm hvor du kan nyde den skønne udsigt og natur på nordsiden af Sjælsø

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Har du I din virksomhed behov for et super avanceret barcode system / stregkodesystem hvor stregkodescanneren ved kasseterminalen  automatisk aflæser mængde/vægt eller dato og deraf selv finder prisen, så kontakt   XpDetail 

 

Kasseapparater kassesystemer Stregkoder barcode EAN 13 prismærker

24 timers Online fjernsupport  Alle XpDetail kasseløsninger er forsynet med et "Fjernsupport modul",  dvs. har du et spørgsmål eller der er opstået et uventet problem, så skal du  bare "Clikker"  på  "Fjernsupport", - - og  - - - - VUPTI - - Din egen IT-Support medarbejder står til din rådighed i løbet af få secunder, - - ALLE døgnets 24 timer, ALLE ugens dage. - - overalt i verden - - - - Vi sidder ved "tasterne" og er klar til at assistere dig i alle spørgsmål omkring vores detailsystemer - - - - Når du har behov for vores hjælp og service, og aktiverer Fjernsupporten, popper du simpelt hen op på vores skærm, og vores support afdeling guider dig igennem dit system, uanset hvor i verden du befinder dig. - - - Du kan bare læne dig tilbage i sofaen og nyde din cognac,   - - -  Ja du kan roligt tage på ferie, vi garanterer at dit detailsystem  ALTID kører.

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Sko og Tøj  Vores kassesystemer har vist sin styrke i Tøj og Skobranchen,  bla. på grund af design, men ikke mindst fordi man i denne branche arbejder med mange forskellige design, størrelser og farver. Hvis du f.eks. får en sending skjorter hjem i  S M L  XL og XXL i fem forskellige farver og alle findes med lange og korte ærmer, vil du normalt skulle oprette 50 nye varenumre, nemlig et nummer til hver variant. - - - med  XpDetail skal du kun oprette ét varenummer for hele sendengen, og blot indtaste hvor mange der er leveret i de forskellige farver og størrelse, og XpDetail finder selv ud af resten. - - hvor svært kan det være?

Læs her om Bookingsystem  for Frisører - Restauranter - Læger -Vognmænd mv.

 Læs her om Hotel Booking Systemet

 

restaurantXpDetail

Vi lader ikke udviklingen løbe fra os, - - vi skaber den.