Bookinger    Bordreservationer    Tjek Ud/Ind    Kasseterminal    LogInd     Virksomheds Setup     Stregkoder     Hjælp     Info  

Stregkodesystemer barcode og stregkodeløsninger prismærker og  etiketter  stregkoder - Varebeskrivelser og varekataloger med stregkoder

Prismærker Stregkoder Hyldeforkanter og Labels Label  stregkode og prismærkaterPrismærkater  Stregkode og prismærker

Stregkodeløsning kassesystem
 
Stregkodeløsning kassesystem
 
prismærker hyldeforkanter stregkoder
 
prismærker hyldeforkanter stregkoder
barcode EAN 13 prismærker hyldeforkanter stregkoder
 
barcode EAN 13 prismærker hyldeforkanter stregkoder
 
Stregkoder fra labelprinter barcode EAN 13 prismærker hyldeforkanter stregkoder
Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode EAN 13 prismærker
 
Label design Identitetskort Barcode designer Produktmærkater Stregkoder Stregkode  design

Med XpDetail stregkoder, Label og Barcode / prismærke designer kan du lave identitetskort, Kundekort, rabatkort, foreningskort, etiketter prismærker og prismærkater mv. - som vist på screen shot ovenfor, du kan også lave produkt labels / Prismærker med stregkoder, Prismærkater og etiketter med beskrivelse og foto. Alle dine medarbejdere kan individuel linkes til en af de label skabeloner du har designet. Alle dine adresser kan linkes til automatisk udskrift af adresser eller adresselabels til "direct mail" reklamefremsendelse. Alle dine salgsprodukter kan linkes til en eller individuelle label skabeloner med stregkode, fremstillings og holdbarheds dato, vægt, beskrivelse og foto af produktet m. m.. Egenkontrol programmet kan linkes til udskrift af labels med produktions og holbarhedsdato,  din produktion kan linkes til at udskrive produktmærkater til det færdige produkt. O.sv. Osv. Osv.

Med KasseapparaterStregkodesystem, Label og Barcode / prismærker designer kan du udskrive labels, adresser, stregkoder, produktmærkater, prismærker, etiketter, m. m. fra en almindelig printer på almindelige standard labelark i alle størrelser. eller du kan benytte enhver labelprinter eller etiketprinter. Du kan udskrive produktmærkater, Prismærker og etiketter med fortløbende serienumre m. m. m.

 

Den ene label er linket til medarbejder databasen og bærer skablon navnet "Identitetskort"

Den anden label er linket til færdigvare eller produktionen ( Hvis terminalen står i en slagter afdeling, kan produktets vægt indtastes, og der bliver printet en produkt mærkat med Stregkode, Pris, Kg. pris, Produktionsdato, Forbruges inden, Mindst holdbar til, Produkt beskrivelse, foto  Osv. Osv.)

 

Du kan natutligvis også lave Kundekort med stregkoder og fotos af kunden/kortholder. - - når kunden viser sit kundekort / rabatkort / kreditkort /Foreningskort,  sætter du bare kortet under stregkoder scanneren og XpDetail systemet finder kunden og kortholder.

 

Stregkode systemer Stregkoder i nummer serie

En labelprinter eller etiketprinter, benytter termo (varme) print teknologi og etiketter og prismærker tåler ikke direkte sollys, vand eller varme. Det er derfor genialt at du kan printe dine Label, etiketter og prismærker på en almindelig Laser printer, når det gælder prismærkning af gadevarer som står i direkte sollys hele dagen, og måske også får et par dråber vand.

 

XpDetail stregkode  / prismærker design håndterer de fleste stregkoder.

Stregkode systemer Stregkoder i nummer serie

Generelt

XpDetail  inkluderer et stregkodesystem til udprintning af Labels, stregkoder og adresse mærkater, såvel med som uden Barcode / Stregkoder. Det er mulighed for at benytte:

15 Tekstlinier

2 Barkoder / stregkoder

2 Billeder, som alle kan linkes til en database

Herudover kan benyttes:

4 Vertikale linier

4 Horisontale linier

 

Kasseapparater stregkoder og prislabels

Exporter en stregkode

Du kan med XpDetail stregkodeløsning, danne en stregkode og eksportere denne til brug i Word, Powerpoint, Exell, eller du kan lave varebeskrivelser / Varekataloger i PDF og sende til dine kunder, eller dine kunder kan Downloade disse fra din hjemmeside

Hvorfor betale det hvide ud af øjnene til en grafisk designer når du med få Click kan printe dine egne prismærker og varekataloger med stregkoder ?

 

Stregkoder på foto til venstre er eksporteret til Adope, hvorfra der er lavet varekataloger

 

Du kan lave prismærkater / varemærker og varekataloger med varebeskrivelse og stregkoder på en almindelig A4 Printer

Det ovenfor viste Varemærke er lavet i Word og stregkoden er lavet af XpDetail stregkodesystem, men hele varemærket kan også laves i XpDetail Labeldesigner og printes direkte til en almindelig A4 Laser printer.   (Ink Jet printere er ikke velegnede til stregkoder)

 

Kasseapparater Prismærkater med stregkode og prislabels

Der findes en bred vifte af stregkoder og muligheder for anvendelse, for mere litteratur om barkoder / stregkoder kan du søge på Internettet under Barcode.

Du kan med   XpDetail Barcode systems  stregkodeløsning, lave labels med barcoder / stregkoder og printe dem ud på en almindelig Laser eller Ink-Jet printer.  Du kan gemme dine labels eller et billede af barcoden. Du kan ved  XpDetail Barcode systems  stregkodesystem, have flere forskellige labels og stregkode numre på den samme vare. (I visse tilfælde sælges en vare I anbrud til en pris og under et stregkode nummer, medens en hel kasse af samme vare sælges til en anden pris med et andet stregkode nummer, men det hele bliver afskrevet på varelageret under samme produktnummer).  I produktdatabasen har du 4 pris og mængdemuligheder, det er derfor praktisk at du også kan lave labels og stregkoder der passer til alle prissortimenter.

 

 

 

 

Valg af stregkode type

Følgende stregkoder kan udprintes fra XpDetail stregkodeløsning

EAN 8  - EAN 13  - Code128  - Code25  -  Code39  mfl.

Stregkode EAN 8Denne barcode er af typen EAN-8 (samme som sidder på en ½l cola light). Vær forsigtig med denne type, den kan være lidt tricky og må kun indeholde en 8-cifret nummerværdi.  Cifrene er adskilte og de sidste fire cifre bruges ofte til fortløbende nummerering.

Stregkode EAN 13  Dette er en EAN-13 kode (samme stregkoder som benyttes på en 20 stk. rød PRINCE) Denne stregkode SKAL indeholde 13 cifre som kan være delt som vist.

Stregkode EAN 5  Dette er en EAN-5 kode som ligeledes er numerisk .

Stregkode code 39  Dette er en code-39 denne barcode kan indeholde såvel tekst som numre, og skal ikke nødvendigvis indeholde et bestemt antal tegn.

Code 128 Stregkode   Dette er en code-128 som kan indeholde hvad som helst. Det er nok den nemmeste at håndtere for nybegyndere.

Barcode 3D  Dette er en avanceret PDF-code, som ikke så mange stregkode scannere kan læse, så med mindre du skal bruge stregkoder til et specielt formal, kan vi anbefale at du springer denne over.

Har du I din virksomhed behov for et super avanceret barcode system / stregkodesystem hvor stregkodescanneren ved kasseterminalen  automatisk aflæser mængde/vægt eller dato og deraf selv finder prisen, så kontakt   XpDetail 

Vi er dog overbeviste om at  XpDetail Barcode systems stregkodeløsning, kan hjælpe dig et godt stykke hen af vejen.

Stregkode på identitetskort

 

Du kan lave identitetskort til dine medarbejdere eller medlemskort til dine kunder.

Stregkode systemer

 

De til venstre viste labels/prismærker, er printet på en rigtig Label Printer og alle data er linked til salgs databasen. Nar du står i "kasseterminal" - "Opskrifter" - "Indgående varer" eller "Produktion" vinduet. indtaster du bare det ønskede produkt og Clikker "Label/Barcode" og alle data med priser osv. står automatisk på den valgte label, - - du skal bare skrive hvor mange stk. du vil printe.

Printer

 

Label arket ovenfor er printet på en ganske almindelig laserprinter af XpDetail stregkodesystem

Du kan benytte en hvilken som helst printer. Hvis du benytter en almindelig A4. printer, kan du benytte Label ark som kan købes i alle størrelser hos en hvilken som helst boghandel.  Du kan selv vælge den/de labels på arket du ønsker at printe.

Det kan være en stor fordel at udskrive labels og prismærker på en almendelig Laser printer idet disse er langt mere varme - lys - og vejrbestandige.

Stregkode på alm. A4 printer

De fleste label printere benytter Thermo printing (Varme) og hvis disse mærker ligger i et gadestativ med høj solskind og et par regndråber ind imellem. bliver de rødbrune og falmer i løbet af nogle dage, og din stregkodescanner kan ikke læse stregkoden, dette sker ikke med labels der er printet med Laserprinter. (Ink jet og Matrix printere kan ikke benyttes til stregkoder)

 

Orientation

Bruger du en almindelig printer, skal orientation altid være stående/Portrait, hvorimod de helt små labelprintere ofte skal indstilles til liggende/Landskape.

Papir størrelse

I rubrikken ’Paper zise’ er det vigtigt at du vælger den type papir den valgte printer bruger, bruger du label printer, er det næsten altid rulle. Bruger du en almindelig A4 printer, skal du definere hvor mange labels du har på et ark.

 

Labelstørrelse

Når du har valgt printer og papirstørrelse, skal du tilpasse din label, så den passer til papir og printer. Bruger du labelprinter og papir på rulle, vil din label som regel blive printet som liggende. Der er i design vinduet vist en række forslag til labelstørrelser. Disse størrelser passer nogenlunde til størrelsesangivelsen på labelarket.

Margins

Page Margins

Sidemargins, du har kun behov for at justere Left margin idet denne benyttes til at justere printer start ved yderste punkt på venstre side af papiret/arket.

Topmargins, Topmargin og leftmargin danner til sammen det punkt på siden hvor printeren starter sit udskrift.  X = sidemargin  Y = Topmargin.

Hvis du har linket din label til en database (Kundedatabesen) og du vil printe kundeadresser på reklamer eller julehilsner, skal du justere printerens startposition med Top og Left margin indtil det lige netop passer med adressefeltet på din reklame/Julehilsen.  Alle andre margins skal sættes til 0. (Det er vigtigt at tekstfelterne i din label er store nok til at modtage de længst mulige adressefelter, ellers bliver den linie der printes, delt i to linier. )  se også font-størrelse.

Label Margins

Topmargin og leftmargin for såvel label margins og Page margins, danner til sammen det punkt på siden hvor printeren starter sit udskrift.  X = sidemargin  Y = Topmargin.

Herudover bestemmer Label Margins alene afstanden mellem dine label hvis du printer på labelark.

Labelstørrelser

De labelstørrelser der er afmærket i design vinduet, er beregnet uden margins. Hvis du printer på et labelark med  8 stk. 67,5 x 91,1 mm. Labels og du sætter  Page topmargin til 1  - - Page Leftmargin til 1 - - Label Topmargin til 1 - - label Leftmargin til 1- - og alle andre margins til 0.   så vil printeren starte med at printe 2 cm fra toppen og 2 cm fra venstre og der vil være en afstand mellem dine labels på arket på 1 cm.   Imidlertid vil den samlede brede på dine labels incl. Margins være ca. 213 mm   og den samlede højde incl. Margins vil være 320 mm.  Dit  A4 labelark er kun 210 x 297 mm. Dvs. Med den labelstørrelse og de margins du har valgt, vil der kun være plads til 3 labels på arket og det går jo ikke.  På et A4 papir kan printeren almindeligvis printe  7 – 10 mm fra toppen og 7 – 10 mm fra begge sider  eller inden for feltet  195 x 280 mm.  Du skal altså krympe/designe dine labels således de samlet og incl. Margins ikke overstiger 195 x 280 mm.  (der er designet prøvelabels som du kan benytte som skabeloner)   

Vær opmærksom på at margins er angivet i Cm.  Hvorimod størrelsen på labels er angivet i mm.  Vi har valgt Cm. Fordi du også kan linke en label til en database og på denne måde udskrive adresserede reklamer til alle dine kunder og en adresse labels skal nogenlunde have en topmargin på ca. 4.5 cm og venstre margin på ca. 2 cm  alle andre margins skal sættes til 0.  Bemærk at sidemargin og labelmargin tilsammen udgør margins til den første label/adressemærkat.

Font

Du kan vælge lige den fontstørrelse og type du har lyst til men BEMÆRK!!!   Hvis der IKKE er plads til de data du har linket til din tekstlinie, bliver tekstlinien ved udskrift delt i to eller flere linier.

Link 

Link betyder at du kan designe en label og derefter knytte den til en database. Hvis du f.eks. vil skrive adresserede reklamer eller julehilsner ud til dine kunder. Kan du knytte/linke din label til kunde databasen og derefter printe kundeadresser direkte på alle dine reklamer.

Du kan også linke din label til produktionen/Færdigvare databasen således at du kan udskrive alle relevante data med barkode/Stregkode – produktionsdato – Nr. – holdbarhed – vægt m. m. m.

Skabeloner

Hvis du designer en ny label, kan du benytte en eksisterende skabelon og gemme den under et nyt navn (max 24 tegn), hvorefter du kan redigere den nye label så den passer til det formål du ønsker.  Rediger ikke direkte i de sample-skabeloner der medfølger i dette stregkodesystem