Bordreservationer  Booking  Sikkerhed  Setup  Kasseterminal  Hjælp  FAQ  

SmilingDanmark.dk Booking og kasse System helt GRATIS

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system
Du kender dine kunder inden de ankommer"
Databeskyttelse og sikkerhed? Danish  

SmilingDanmark.dk Booking system er et online bookingsystem med tidsbestilling og kalendersystem til virksomheden. Bookingsystemet er helt GRATIS i standardversionen, (1 til 4 terminaler), men kan skræddersyes til større virksomheders behov for at organisere og effektivisere arbejdsdagen. Alt foregår på nettet via en browser, Online bookingsystemet bliver sat ind på din egen hjemmeside så du tilbyder nem og enkel online booking til dine kunder. Det kan ikke gøres nemmere!

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Med SmilingDanmark.dk Bookingsystem er det let for både dig og kunden at finde et ledigt tidspunkt der passer. Kunden kan booke tider, Hotelværelser, Bed & Breakfast, Campingpladser osv. online 24 timer i døgnet og erfaringer viser, at online booking er noget kunderne synes rigtigt godt om.

Alt hvad du behøver er en computer med internetadgang, så kører bookingsystemet fra vores server. Selv når du er på ferie i udlandet, kan du tjekke din kalender - og ligeledes kan dine kunder booke tid / Hotel på forretningsrejsen, ferien eller lignende.

Du får mulighed for OneLine booking fra din egen hjemmeside/sider.

Tjeck vores DEMO RESTAURANT   (du bliver loget ind som ny demobruger)

. Har du spørgsmål? - spørg på FAQ

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Du får masser af funktioner, og der kommer hele tiden nye til. Systemet egner sig f.eks. til booking af  Hotelværelser, Bed & Breakfast,  sommerhuse, ferielejligheder, kurser, hold, lokaler, ressourcer og meget meget andet.( dag og ugekalender)

SmilingDanmark.dk Booking system vil senere lancere et booking system der er målrettet mod booking af tider (hos frisør, advokat, lægen, tandlægen osv), bordreservering, og direkte bestilling af Take-Avay ( bestilling popper op på kasseterminalen og ved bekræftelse sendes bestillingen direkte ud på køkkenprinteren) -(time og dag kalender)

  • Først og fremmest giver det dine kunder, og ikke mindst potentielle kunder/gæster, mulighed for at bestille tid/værelse når det passer dem - 24 timer i døgnet.
  • Derudover sparer du værdifuld tid, da du ikke bliver afbrudt i det, du er i gang med - som f.eks. at servicere en kunde
  • Erfaringer viser, at kunder, der før har bestilt online med succes, gør det igen.
  • Bedre indtjeningsmuligheder, grundet mere tid til personlig betjening og mindre tid på telefonsamtaler.
  • Ingen forgæves telefonopkald fra kunden.
  • Lavere andel af personer, der ikke overholder deres booking, på grund af  e-mail- og SMS-reminder.

Har du spørgsmål? - spørg på FAQ

XpDetail Free Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system
Klik og se et større billede

XpDetail Free er et gratis web-baseret kassesystem, der hjælper både detailhandlen og kunderne med at forene oplevelsen i butikken med mulighederne på internettet. XpDetail Free giver den forretnings drivende mulighed for at benytte flere kasseapparater fra forskellige lokationer, og styre en eller flere afdelinger og butikker uanset lakation.

XpDetail Free forener oplevelsen i butikken med mulighederne på nettet uden etableringsomkostninger, Du logger bare ind på XpDetail Free Kasseapparater, på din tablet, smartphone eller PC. XpDetail Free er helt Gratis og indeholder alt hvad en detailforretning har brug for, hvadenten du har en restaurant eller en tøjforretning. Systemet er flexibelt og du vælger bare en brancekode og kasseapparatet konfigurerer sig selv til din branche og butikstype. Hvorfor betale 40 - 50.000, som en traditionel kasseløsning nemt ender på, bare for en terminal, og alligevel ikke rummer de samme muligheder og fordele, som man opnår ved at bruge et webbaseret kassesystem.

Vi har i mange år udviklet traditionelle detailsystemer og ”Store kædebutikker har investeret enorme summer i online-butikker som fungerer som selvstændige enheder uden forbindelse til de fysiske butikker. Ulempen er, at systemerne ikke taler sammen. For eksempel er det ikke alle butikker der tilbyder at bytte en vare, der er købt online, og ofte er der ikke de samme priser i online-shoppen, som i butikken. Her kan XpDetail tilbyde både kunderne og de forretningsdrivende en unik helhedsoplevelse uanset om handlen foregår på nettet eller i den fysiske butik i København eller Århus, fordi kassesystemet integrerer og synkroniserer alle salgskanaler i skyen omkring én samlet kundeoplevelse i realtid og alle afdelinger taler sammen i et system”.

Derfor skal kasseapparatet i skyen
Vi lever i et globalt samfund, vi rejser til fjerne destinationer og detailhandlen udvikler sig til hovedsageligt at bestå kædeforretninger eller store enheder med flere afdelinger. XpDetail Free giver dig mulighed for at logge ind på dit kasseapparat i en hvilken som helst afdeling - by eller land, også når du i ferien nyder din sjus på Hawaii. - det betyder også at du lynhurtigt kan se hvilken afdeling der eventuelt har en "skaffevare" på lager.?

Du kan starte med et kasseapparat på din I-pad eller PC (Mother terminalen), mener du systemet er helt OK og du udvider din forretning, kan du koble uendelige terminaler på, alt sammen helt gratis se foto hvordan du kan "bygge på".

Alle salgsdate desikeres ud i Terminal nr. - Afdeling - periode - varegrupper - Leverandører - Kunder - den enkelte ekspedient(provisionsafregning) - betalingsmåde, og hver terminal har sin egen X- og Z-bon med kasseoptælling(ikke håndterminaler i-phones)

Du har fuld lagerstyring på alle varer, Gem bon - Split-bon - Gavekort - Tilgodebevis - Returpant m. m. m.

Har du Hotel, B&B, Campingplads eller Restaurant, har du mulighed for Hotelbooking med indtjekning på værelse, Campingplads med pladsreservation, og restaurant med bordreservation og bordstyring m. m. m..    Læs meget mere om printserveren og opstætning PRINTSERVER Vil du bruge vores printserver, så opret først en folder på din maskine, og navngiv den "Printserver" og  Download vores Printserver

Har du spørgsmål? - spørg på FAQ

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

I SmilingDanmark.dk Booking System er integreret et Casch Register / Kassesystem

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Du får fri afbenyttelse af et kassesystem kvor du kan lægge alle dine varer ind. og lave en total slutafregning til kunden.

Har du f.eks en Kro eller et Hotel, kan du med et Klik, hente kundens Værelsesnummer og skrive regningen på værelsesnummeret til senere afregning. - Har du et større hotel, kan du hvor som helst påføre kundens værelse yderligere service. - Du kan oprette ubegrænsede kasseapparater/terminaler.

I smilingdanmark.dk  kassesystem er der bordstyring, og har du både Hotel og Restaurant, kan dine kunder Booke værelse online, men de kan også reservere bord online. - - ja dine gæster kan, via deres NotePad eller Iphone, bestille service, mad eller drikke, til levering på deres værelse.

Du kan oprette uendelige kasseapparater, Du kan også sælge kontant til strøgkunder og det eneste du evt. skal bruge, er en kasseskuffe og eventuelt en bonprinter. - - der kan også benyttes stregkodescanner.

Har du en Campingplads, kan du smide dit gamle kasseapparat ud, og du kan administrere din plads via booking systemet og kasseterminalen

Læs her om Bookingsystem  for Frisører - Restauranter - Læger -Vognmænd mv.
Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Når kunden ankommer til dit Hotel, Bed & Brekfast, sommerhus mv.

Du kender kunden og de fleste oplysninger er i systemet, men du kan måske "sælge" en barnestol, ekstra linned, eller hvad du ellers har af service du kan tilbyde.

Du indtaster de oplysninger du finder nødvendigt, og din restaurant, bar mv. har nu oplysninger om kunden, og din gæst kan bevæge sig rundt på Hotellet og få sine køb i bar, restaurant mv. skrevet på hotelværelset, og ved tjek ud, står alt på formularen, og der kan udskrives en Tjek Out Bill ved clik på Tjeck out.

Såvel kassesystemet som Hotel booking systemet kan eksportere salgstal og rapporter som du kan overføre til dit finanssystem, regneark eller en anden database.  hotelbookingsys.bmp

Herunder kan du se et fuld skærmbillede af Booking systemet, hvor du har fuld oversigt over alle værelser og booking status. dine nye online bookinger bliver vist på såvel kasseterminalen som pa andre brugerpaneler.

Har du spørgsmål? - spørg på FAQ

 

 

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system