FAQ - XpDetail systems Online support

XpDetail Online

Frequently asked questions

Online Support 24/7

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Har du spørgsmål til vores GRATIS online detailsystem?, så stil dem her, vi er ved tasterne, og vi besvarer alle spørgsmål.

Er du i forvejen bruger af XPDetail Online, så kan du måske hjælpe med indput til besvarelse,? - eller du har måske ris, ros eller anbefaling til andre brugere, - skriv dem her.

Vi kan altid blive bedre, og har du som bruger, forslag til forbedring, vil vi meget gerne høre om det.
Tjeck vores DEMO RESTAURANT
eller vores   DEMO Supermarked Kasseapparat   (du bliver loget ind som ny demobruger)

Har du som bruger af XPDetail Free Online, behov for at systemet kan et eller andet vi har overset, så er vi meget interesseret i at høre om det, der er måske andre der har samme ønske, og så laver vi det.

Har du en virksomhedskategori eller en forretningstype vi har overset,? - så fortæl os om det, der er måske andre der har samme behov, og vi tilpasser systemet til dit behov.

God fornøjelse med XPDetail FREE Online systems  Online systems

Printserver
23-01-2016
Sølager Maskiner
 lørdag 23-01-2016  Sølager Maskiner 

januar lørdag 23-01-2016    

Printserveren printer ikke salget


jeg har downloadet jeres printserver, men den er meget ustabil.?
Nogle gange får jeg printet en bon hvor jeg har solgt en cola til 48 kr, men på bonnen står en fl. amarone til kr. 269,00, andre gange står en Ramløse på bonnen?


.
.søg her: Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv
Tonny Parnell 24-01-2016 22:37:57
3 enig3 uenig
cal1cal1
Tonny

Printserver

Hej Sølager Maskiner
Det er fordi du er logget ind på "DEMO Reataurant"

Har du registreret din virksomhed online, med alle virksomhedens data, mindst tre-fire varenumre, og en leverandør til de varenumre. ? - så kan du i din printserver clikke på "Setup" - her kan du logge ind med din egen logind kode. - Når du logger ind her, bliver printserveren konfigureret til kun at betjene din virksomhed (du skal kun indtaste logind kode og password og taste "SUBMIT") læs mere under PRINTSERVER OPSÆTNING

Grunden til at du får mærkelige udskrifter er altså fordi du benytter "DEMO Reataurant", og der kan være flere andre samtidige brugere der indtaster en Ramløse i stedet for en fl. Amarone. - - - Prøv at logge ind senere, så er du måske alene på systemet.


.

FAQ All SupportPage: 1
[1] >