FAQ - XpDetail systems Online support

XpDetail Online

Frequently asked questions

Online Support 24/7

Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Har du spørgsmål til vores GRATIS online detailsystem?, så stil dem her, vi er ved tasterne, og vi besvarer alle spørgsmål.

Er du i forvejen bruger af XPDetail Online, så kan du måske hjælpe med indput til besvarelse,? - eller du har måske ris, ros eller anbefaling til andre brugere, - skriv dem her.

Vi kan altid blive bedre, og har du som bruger, forslag til forbedring, vil vi meget gerne høre om det.
Tjeck vores DEMO RESTAURANT
eller vores   DEMO Supermarked Kasseapparat   (du bliver loget ind som ny demobruger)

Har du som bruger af XPDetail Free Online, behov for at systemet kan et eller andet vi har overset, så er vi meget interesseret i at høre om det, der er måske andre der har samme ønske, og så laver vi det.

Har du en virksomhedskategori eller en forretningstype vi har overset,? - så fortæl os om det, der er måske andre der har samme behov, og vi tilpasser systemet til dit behov.

God fornøjelse med XPDetail FREE Online systems  Online systems

Generel
20-03-2019
Tonny Parnell
 onsdag 20-03-2019  Tonny Parnell 

marts onsdag 20-03-2019    

Lidt om Smiling pos


Smiling pos Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system
Klik og se et større billede

Smiling Pos er et web-baseret kassesystem, der hjælper både detailhandlen og kunderne med at forene oplevelsen i butikken med mulighederne på internettet. Smiling Pos giver den forretnings drivende mulighed for at benytte flere kasseapparater fra forskellige lokationer, og styre en eller flere afdelinger og butikker uanset lakation.

Smiling Pos forener oplevelsen i butikken med mulighederne på nettet uden etableringsomkostninger, Du logger bare ind på Smiling Pos Kasseapparater, på din tablet, smartphone eller PC. Smiling Pos Demo er helt Gratis og indeholder alt hvad en detailforretning har brug for, hvadenten du har en restaurant eller en tøjforretning. Systemet er flexibelt og du vælger bare en brancekode og kasseapparatet konfigurerer sig selv til din branche og butikstype. Hvorfor betale 40 - 50.000, som en traditionel kasseløsning nemt ender på, bare for en terminal, og alligevel ikke rummer de samme muligheder og fordele, som man opnår ved at bruge et webbaseret kassesystem.

Ingen for stor og ingen for lille. Principielt kan du tilslutte uendeligt mange salgsterminaler som både kan være en "mobile phone terminal" eller labtop og PC terminaler. - - men du kan også starte me en enkelt PC-terminal, hvor du så kan bygge mobil ekspedient terminaler på.

Dine medarbejdere kan downloade en bestillingsterminal på deres egne mobiltelefoner og søger medarbejderen andet arbejde, kan du slette terminalen igen pr, fratrædelses-dato.

Vi har i mange år udviklet traditionelle detailsystemer og ”Store kædebutikker har investeret enorme summer i online-butikker som fungerer som selvstændige enheder uden forbindelse til de fysiske butikker. Ulempen er, at systemerne ikke taler sammen. For eksempel er det ikke alle butikker der tilbyder at bytte en vare, der er købt online, og ofte er der ikke de samme priser i online-shoppen, som i butikken. Her kan Smiling Pos tilbyde både kunderne og de forretningsdrivende en unik helhedsoplevelse uanset om handlen foregår på nettet eller i den fysiske butik i København eller Århus, fordi kassesystemet integrerer og synkroniserer alle salgskanaler i skyen omkring én samlet kundeoplevelse i realtid og alle afdelinger taler 100% sammen i et system”.

Derfor skal kasseapparatet i skyen
Vi lever i et globalt samfund, vi rejser til fjerne destinationer og detailhandlen udvikler sig til hovedsageligt at bestå kædeforretninger eller store enheder med flere afdelinger. Smiling Pos giver dig mulighed for at logge ind på dit kasseapparat i en hvilken som helst afdeling - by eller land, også når du i ferien nyder din sjus på Hawaii. - det betyder også at du lynhurtigt kan se hvilken afdeling der eventuelt har en "skaffevare" på lager.?

SmilingPos Self Service kiosk

Pos Self Service kiosk
SmilingPos Self Service kiosk Save money

Online Pos Selvservice eller selvbetjenings pos terminaler.

Spar ressourcer til ekspedition og få kunder hurtigere gennem køen med en hurtig selvbetjeningsterminal fra SmilingPos.

SmilingPos Self Service er et internt bestillingssystem udviklet til restauranter, caféer og take-away-steder

 

Har du en drive-In ekspedition?
Så har du sikkert ofte oplevet at køen bliver lige rigelig lang fordi du kun har en Drive-In kasse.

Smiling pos Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

  Når køen er væk, lukker du bare mobilen og alt står/er nu registreret på den stationære drive in kasse.

Du kan starte med et kasseapparat på din I-pad eller PC (Mother terminalen), mener du systemet er helt OK og du udvider din forretning, kan du koble uendelige terminaler på, alt sammen helt efter behov. se foto hvordan du kan "bygge på".

Alle terminaler skal have et unikt nummer, overvej derfor hvor mange terminaler du har brug for.?
Har du f.eks en større restaurant eller en kro med flere serveringslokaler, bar osv,

Den næste terminal, som du måske stiller i receptionen, skal være en "Mother terminal" med installeret printserver, og den tildeler du nr. 10. - - Du har måske en Buffet eller bar i det første restaurationslokale,? - her stiller du endnu en "Mother" terminal med installeret printserver, og tildeler den nr. 20. - den næste har du måske i et selskabslokale og tildeler nr. 30
BEMÆRK at vi springer 10 numre,? - det gør vi fordi du nu kan tilslutte 9 "Child terminaler" / I-phones til hver af de tre Mother terminaler. - - du kan således betjene dine kunder fra 100 enheder, springer du 100 numre kan du tilslutte samlet 1000 betjeningsterminaler. - springer du 1000 numre?? - så der du oppe i MC. Donalds concernstørelse med hovetkontor på Bahamas? og så vil vi gerne tale med dig?

Alle salgsdate desikeres ud i Terminal nr. - Afdeling - periode - varegrupper - Leverandører - Kunder - den enkelte ekspedient(provisionsafregning) - betalingsmåde, og hver terminal har sin egen X- og Z-bon med kasseoptælling(ikke håndterminaler I-phones)

Du har bordstyring, fuld lagerstyring på alle varer, Gem bon - Split-bon - Gavekort - Tilgodebevis - Returpant m. m. m.

Har du Hotel, B&B, Campingplads eller Restaurant, har du mulighed for Hotelbooking med indtjekning på værelse, Campingplads med pladsreservation, og restaurant med bordreservation og bordstyring m. m. m..    Læs meget mere om printserveren og opstætning PRINTSERVER Vil du bruge vores printserver, så opret først en folder på din maskine, og navngiv den "Printserver" og  Download vores Printserver

Har du spørgsmål? - spørg på FAQ


.
.søg her: Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv

FAQ All SupportPage: 2
1 [2] 3 >


SmilingPos Online Self Service Kiosk
SmilingPos Self Service kiosk og Take Away terminaler....
Self Service SmilingPos Online Self Service Kiosk


Indtast gratis Bed and breakfast med Booking system
Du kan indtaste en gratis Bed and brekfast med aut. Booking system hvis du har en email.....
BB Indtast gratis Bed and breakfast med Booking system


Gavekort og Tilgodebeviser
beregnes der Moms af Gavekort og tilgodebeviser? ....
Gavekort Gavekort og Tilgodebeviser


Time Stamp - Timeregistrering ?
Tidsregistrering af deltidspersonale og timelønnede....
Personale Time Stamp - Timeregistrering ?


Stregkodescanner
Min stregkodescanner er ustabil....
stregkodescanner Stregkodescanner

.


Printere
Printere og Scannere....
Printere Printere


Gam bon - Split bon
Gem en bon eller Split en regning....
Opsætning Gam bon - Split bon


I-Phone og Laptop
I-Phone og mobile enheder....
Opsætning I-Phone og Laptop